Korfbal dug-out

Korfbal dug-out

Op zoek naar een verrijdbare dug-out? Met name bij korfbalverenigingen worden deze dug-outs veelvuldig gebruikt. Het is de ideale manier om de dug-outs eenvoudig te verplaatsen.

De korfbal dug-out is een prachtige en duurzame aluminium dugout voorzien van transportwielen en is geschikt voor ieder korfbalveld. Your Sport Deal levert de korfbal dug-out in 3,4,5 of 6 meter. De korfbal dugout is op maat te configureren door middel van lengte, zitgelegenheid of poedercoating. Een betaalbare en prachtig uitziende korfbal dug-out volledig naar uw eigen smaak! Een 3 meter variant heeft u al vanaf 2140 euro! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van andere afmetingen? Neem dan contact met ons op.

Alle korfbal dug-outs zijn vervaardigd uit een aluminium frame, afgewerkt met een Uv-bestendig polycarbonaat beplating. Hierdoor zijn de verrijdbare dug-outs licht, maar toch erg duurzaam, daar de weersinvloeden geen oxidatie en degeneratie van de kunststof platen veroorzaken. De verrijdbare dug-outs zijn reeds door diverse sportverenigingen succesvol in gebruik genomen. Alle korfbal dug-outs worden compleet geassembleerd afgeleverd.

- Aluminium dug-out met transportwielen
- Verkrijgbaar in 3/4/5 en 6 meter
- 5 jaar garantie op de constructie
- Levertijd 2-3 weken
- Stahoogte ca. 195cm
- Totale diepte 1,5mtr
- Standaard 3mm helder polycarbonaat (UV bestendig)
- Houten banken (ook kuipstoelen mogelijk)
- Buitenmaten: 3mtr = 3120mm, 4mtr = 4125mm, 5mtr = 5135mm, 6mtr = 6145mm

Voor meer informatie over de korfbal dug-out of wanneer u vrijblijvend een offerte wilt ontvangen kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.


Korfbal dug-out

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen formulier voor YourSportDeal

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.