Nationale Voetbal Vakbeurs 2016

Nationale Voetbal Vakbeurs 2016

Hoe genereer ik meer inkomsten, hoe introduceer ik cashless betalen in de kantine, welke voetbaldoelen of dug-outs willen we voor onze voetbalvereniging of welke juridische dienstverlening kan ik als vereniging krijgen? Op al deze en nog veel meer vragen vindt u het antwoord op de Voetbal Vakbeurs, hét jaarlijkse evenement, waar toeleveranciers en belanghebbenden van deze mooie sport bij elkaar komen. Dit unieke concept wordt dit jaar alweer voor de 5e keer georganiseerd.

Verenigingen ontmoeten leveranciers
Zo’n 8.000 bezoekers (voorzitters, bestuurders, penningmeesters, trainers en sportambtenaren) komen in 1 dag in contact met 300 bedrijven, waaronder kunstgrasleveranciers, teamwear leveranciers, leveranciers voor sportveldinrichitingsmaterialen zoals verplaatsbare voetbaldoelen en dug-outs, horeca leveranciers, sponsorsystemen en vele andere interessante leveranciers voor een sportvereniging.

Bezoekers
Zit u in het bestuur van een sportvereniging, of ondersteunt u de vereniging op een andere manier als vrijwilliger dan is de Nationale Voetbal Vakbeurs iets voor u! Het doel van de Nationale Voetbal Vakbeurs is om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen binnen de voetbalwereld.

Exposant
De NVVB is een overzichtelijke, gezellige en eigentijdse beurs waar betrokkenen uit de gehele voetbalwereld elkaar treffen. Standhouders komen er om klanten te werven, relaties te verstevigen, (nieuwe) producten te demonstreren en/of hun bedrijf onder de aandacht te brengen. Plezierig zakendoen, in een gemoedelijke sfeer: dat is waar het om draait.

Het doet ons veel plezier om u uit te nodigen voor het sportevenement van het jaar! Op 30 november van 10.00 tot 20.00 uur in de evenementenhal te Gorinchem. Your Sport Deal ontvangt u graag op de stand (225). Meld u nu gratis aan!

Nationale Voetbal Vakbeurs

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen formulier voor YourSportDeal

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.