Voetbal dug-outs

Voetbal dug-outs

Your Sport Deal heeft een ruim en overzichtelijk aanbod aluminium dug-outs in haar assortiment. Deze aluminium dug-outs zijn volledig gelast en zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. De dug-outs van Your Sport Deal worden volledig geassembleerd afgeleverd en zijn afgewerkt met helder en slagvast 3mm polycarbonaat platen. De dug-outs zijn eenvoudig te plaatsen met behulp van de zogenaamde montagekits. Ook beschikt Your Sport Deal over eigen montageploegen die de dug-outs zorgvuldig voor u komen monteren.

Type dug-outs
Your Sport Deal heeft verschillende type dug-outs. Zo kan men kiezen uit een dug-out met een recht voorpand of een dug-out met een schuin voorpand. De dug-outs met een recht voorpand kunnen volledig geintegreed worden in bijvoorbeeld het hekwerk om een sportveld heen. Tevens heeft de klant de keuze uit verschillende vormen van zitgelegenheden. Men kan kiezen voor dug-outs met vuren houten banken, meranti houten banken of kuipstoelen in kleiren naar keuze. Ook kan met kiezen om het frame van de dug-out te voorizen van een poedercoating in een RAL-kleur naar keuze.

Transportabele dug-outs
De dug-outs kunnen ook van transportwielen worden voorzien waardoor de dug-outs transportabel worden en dus makkelijk te verplaatsen zijn. Onafhankelijk of de dug-outs 3,4,5 of 6 meter zijn, ze kunnen altijd voorzien worden van transportwielen.

Voetbal dug-outs
Vele voetbalclubs zijn inmiddels voorzien van dug-outs via Your Sport Deal. Zoals reeds eerder genoemd, hebben we een breed assortiment aan dug-outs geschikt voor voetbalverenigingen. De dug-outs kenmerken zich door verschillende zijkanten. Zo hebben de dug-outs een schuine, rechte of gebogen zijkant. De dug-out Swift met houten bank of kuipstoelen zijn ware verkooptoppers op het gebied van voetbal.

Korfbal dug-outs
Met name andere de 1m dug-out is een veelgekozen dug-out bij korfbalverenigingen. De 1m dug-out heeft een recht voorpand, maar ook de dug-out Swift (schuin voorpand) is een goede keuze voor op de korfbalvelden. Vaak kiezen clubs er ook voor om de dug-outs te voorzien van transportwielen om deze gedurende de wintermaanden op te kunnen bergen.

Hockey dug-outs
Voor hockeyvelden heeft Your Sport Deal ook verschillende dug-outs welke uitermate geschikt zijn. Afhankelijk van de wensen van de klant kunnen wij een geschikte dug-out voor u aanbieden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

Honkbal dug-outs
Your Sport Deal heeft duurzame en betaalbare honkbal dug-outs voor honk- en softbalverenigingen. Men heeft bij ons de keuze uit de breedtes tussen de 5 en 16 meter. De polycarbonaat beplating van het product wordt uitgevoerd in de gewenste kleur en waar gewenst kan de honkbal dug-out voorzien worden van opties zoals: opbergbakken, materiaalhok en verlichting. Daarnaast voldoen onze modellen aan de standaarden gesteld door de KNBSB in combinatie met de juiste opties. In tegenstelling tot de overige type dugouts, worden deze honk- en softbal dug-outs in delen aangeleverd en ter plekke door onze montageploegen gemonteerd. 

Dug-out Swift houten bank  Dug-out met kuipstoelen Dug-out 1m

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen formulier voor YourSportDeal

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.