Voetbaldoel 5x2

2.625,70 2.170,00
Op voorraad
SKU
S-18510ES

- Palen en lat uit aluminium 100x120mm ovaalprofiel, 2,7mm wanddikte
- In palen en lat gefreesde netbevestigings, 6mm wanddikte
- Netbeugel vervaardigd uit buis ø55x2,5mm
- Onderframe van koker 80x50mm
- Onderframe voorzien netbussen waar dmv van touw (optioneel staalkabel) het net aan bevestigd kan worden
- Netbeugel aan lat en onderbalk geschoord door middel van solide schoor vervaardigd uit strip 50x8mm
- Achterbalk van het doel verzwaard (±110kg) met als resultaat dat het doel niet kantelt wanneer er met een verticale kracht van 1100 Newton in het midden van de lat uit het doel getrokken wordt, daarmee voldoet het doel aan de regelgeving uit norm NEN-EN 748
- De achterbalk is voorzien van drie aluminium wielgaffels, welke alle drie uitgevoerd zijn met twee gelagerde wielen met een geprofileerd rubberen roloppervlak
- Tussen de paal en de onderbalk zit een hefbeugel uit buis ø40x2,5mm, waardoor het doel eenvoudig te verrijden is door twee personen
- Te leveren met rubber netborging
- De producent zal desgevraagd, na de productlevenscyclus, tegen restwaarde, het product terugnemen en recyclen

Veelgestelde vragen
Wat zijn de officiële afmetingen van een voetbaldoel?
De officiële afmeting van het voetbaldoel is afhankelijk van de categorie waarin je speelt. De KNVB hanteert voor wedstrijddoelen de volgende afmetingen voor de verschillende categorieën (breedte x hoogte x diepte):11 tegen 11: 7,32 x 2,44 x 1,50 meter. SKOR levert bij deze afmeting i.v.m. de veiligheid doelen met een diepte van 2 meter, nu de diepte die de KNVB hanteert slechts een minimum is.8 tegen 8, 7 tegen 7 of 6 tegen 6: 5,00 x 2,00 x 1,50 meter.4 tegen 4, 2 tegen 2: 3,00 x 1,00 meter. SKOR biedt daarnaast ook verschillende trainings- en straatdoelen aan. Lees ook onze blog over afmetingen van een voetbaldoel!
Hebben jullie ook voetbaldoelen voor de openbare ruimte?
Ben je op zoek naar een voetbaldoel voor in de openbare ruimte? Dan ben je bij SKOR aan het juiste adres! SKOR biedt verschillende soorten voetbaldoelen aan die geschikt zijn voor de openbare ruimte. We hebben vele vaste en verplaatsbare doelen die geschikt zijn voor op een openbaar toegankelijk voetbalveld. Ook bieden wij verschillende straatdoelen aan, die vandalismebestendig zijn!
Hoe kan ik mijn voetbaldoel het beste vastzetten?
SKOR biedt verschillende vaste doelen aan die in grondpotten vast kunnen worden gezet en daarmee uitermate geschikt zijn voor wedstrijden. Daarnaast hebben we ook 5x2 meter wegdraaidoelen. Deze worden aan de zijkant van het veld vastgemaakt en zijn eenvoudig weg te draaien wanneer er een wedstrijd op groot veld gespeeld moet worden.
Specificaties
SKUS-18510ES
Voetbaldoel materiaalAluminium
Verplaatsbaar doel typeNiet inklapbaar verplaatsbaar doel
Voetbaldoel typeVerplaatsbaar doel
Afmeting (breedte x hoogte in mtr)5 x 2
Wielen en draagbeugelsgeen
Afmeting doelprofielOvaal 100x120mm
Type netbevestigingGefreesd
Diepte voetbaldoel1.5m
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij Your Sport Deal zullen je verder helpen.

Neem contact met ons op
info@yoursportdeal.nl
+31 85 486 57 27
Bedrijvenpark Twente 448, 7602 KM Almelo