Dug-outs kuipstoelen

Dug-outs kuipstoelen

Wie wil er nu geen dug-outs op het hoofdveld met kuipstoelen? Vaak zie je dat de grote voetbalclubs of BVO's leren stoelen of nette kuipstoelen hebben. Dit is echter niet alleen bereikbaar voor welgestelde verenigingen. YSD levert twee type dug-outs voorzien van kuipstoelen tegen de beste deals.

Afmetingen dug-outs

De dug-outs met kuipstoelen zijn bij YSD leverbaar in lengtes van 3m, 4m, 5m en 6 meter. Overige afmetingen op aanvraag, maar ook hier bieden wij passende oplossingen voor iedere voetbalvereniging.

Belangrijk om te weten is dat het zitgelegenheid zich bij dug-outs met kuipstoelen beperkt tot 2 personen per meter.

  • 3 meter dug-out = 6 kuipstoelen
  • 4 meter dug-out = 8 kuipstoelen
  • 5 meter dug-out = 10 kuipstoelen
  • 6 meter dug-out = 12 kuipstoelen

Kuipstoelen in de clubkleuren

Veel voetbal- en korfbalclubs willen de dug-outs voorzien van kuipstoelen in de kleuren van de club. Dit geeft een extra luxe uitstraling en en verhoogd club gevoel. Standaard biedt YSD de volgende kuipstoel kleuren voor dug-outs:

Blauw                 Donkerblauw
Donkergroen       Geel
Groen                 Oranje
Paars                  Rood
Wit                     Zwart

Het combineren van kuipstoel kleuren is kosteloos.

Wil je meer informatie over onze dug-outs met kuipstoelen of andere dug-outs? Ga dan naar onze overzichtspagina of neem contact op met onze klantenservice.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen formulier voor YourSportDeal

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.