Trainingsdoelen

Ben jij op zoek naar trainingsdoelen voor jouw voetbalvereniging? Zoek dan niet verder! Bij Your Sport Deal vind je een uitgebreid aanbod van verschillende doelen die geschikt zijn voor trainingsdoeleinden. Zo hebben wij kleine doeltjes, pupillendoelen en grote doelen. Trainingsdoelen die voldoen aan de officiële maten van de FIFA. Hierdoor kun jij jouw team optimaal voorbereiden voor de wedstrijden. Benieuwd naar het complete aanbod trainingsdoelen van Your Sport Deal? Bekijk dan snel deze pagina!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Verschillende maten

Bij Your Sport Deal hebben we een uitgebreid aanbod van verschillende trainingsdoelen van verschillende maten. Zo zijn de kleine doeltjes ideaal te gebruiken voor de allerkleinsten onder ons, maar ook voor diverse oefenvormen. De trainingsdoeltjes zijn licht en daardoor eenvoudig neer te zetten en te verplaatsen. Daarnaast beschikken wij ook over trainingsdoelen van pupillenmaten. Gebruik ze bij afwerkvormen of bij partijspellen, waardoor je optimaal voorbereid bent voor de wedstrijden. Tot slot ben je ook voor grote trainingsdoelen bij ons aan het juiste adres. De doelen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor ze een lange levensduur hebben. Koop de trainingsdoelen los, of koop ze als een complete set inclusief accessoires. Waar gewenst leveren wij de volgende accessoires mee:

  • Doelnetten
  • Wielen voor onder de doelen
  • Stevige grondpotten
  • Draagbeugels
  • Opklapbare netbeugels
  • En nog veel meer

Trainingsdoelen kopen bij Your Sport Deal

Wil jij graag trainingsdoelen kopen voor jouw vereniging? Dan helpt Your Sport Deal jou graag verder! De doelen zijn bij ons in verschillende maten verkrijgbaar. Zo heb jij voor iedere trainingsvorm het juiste formaat doel tot de beschikking. Wanneer je bestelt bij Your Sport Deal, profiteer je van verschillende voordelen. Zo ben je bij ons verzekerd van de best deal garantie, waardoor jij de doelen altijd voor de laagste prijs aanschaft. Door ons grote aanbod kunnen wij de bestelde doelen ook snel leveren. Wanneer wij deze leveren bij jouw vereniging, bepaal je helemaal zelf. Koop dus nu jouw trainingsdoelen bij Your Sport Deal!

Vragen?

Heb jij nog vragen over de trainingsdoelen, onze andere sportproducten of over de levering? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur zijn zij bereikbaar om jou te helpen met het beantwoorden van alle vragen en het geven van advies. Ook kun je het online contactformulier invullen op onze website.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen formulier voor YourSportDeal

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.