Scheidsrechtermaterialen

Om een wedstrijd in goede banen te leiden, heb je een scheidsrechter nodig. Deze bepaalt namelijk de regels en zorgt voor een goed verloop van de wedstrijd. Een scheidsrechterfluit is daarbij onmisbaar. Hiermee kan de scheidsrechter ingrijpen en het spel stilleggen en de situatie uitleggen. Bij Your Sport Deal hebben we alle materialen die een scheidsrechter nodig heeft om een wedstrijd te leiden. Het gaat hierbij om scheidsrechtersmaterialen voor jeugdwedstrijden en seniorenwedstrijden. In ons assortiment vind je de scheidsrechterfluit, materialen voor de grensrechters, kaarten en nog veel meer. Ben je benieuwd naar het hele aanbod? Bekijk dan snel deze pagina!

3 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Een scheidsrechterfluit en de rest

Bij Your Sport Deal hebben we alle materialen in ons assortiment die de leidsman nodig heeft. Allereerst de scheidsrechterfluit. De fluit is gemaakt van top kwaliteit en wordt geleverd met een zwart koord. Hierdoor kun je de scheidsrechterfluit om je nek hangen, maar ook een paar keer om je pols. Zo ben je er verzekerd van dat je de fluit niet kwijtraakt tijdens de wedstrijd. De fluit gebruik je bij de aftrap, om voor een overtreding te fluiten, het spel stil te leggen of te hervatten.

Onze scheidsrechterfluit heeft een scherpe toon, waardoor hij voor iedereen goed hoorbaar is. Het excuus van spelers die zeggen dat ze de fluit niet horen, is bij de scheidsrechterfluit van Your Sport Deal verleden tijd. Doordat de fluit van topkwaliteit is gemaakt, is hij ook uitstekend te gebruiken op locaties met meer publiek. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik in stadions of bij amateurderby's. Zo misstaat de fluit echt niet in een kolkende Kuip of een bomvolle Johan Cruijff Arena.

Kaarten om uit te delen

Naast de scheidsrechterfluit kun je ook andere scheidsrechtermaterialen bij ons aanschaffen. Denk bijvoorbeeld aan de rode en gele kaart. Wat moet een scheidsrechter immers zonder kaarten? Natuurlijk gebruik je geen kaarten bij de allerkleinsten en de jonge jeugd, maar vanaf de Onder-12 zijn de kaarten te gebruiken. Wanneer de scheidsrechter een overtreding ziet, kan hij deze beoordelen met een rode en gele kaart. Bij de Onder-12 tot en met de Onder-19 wordt dit bestraft met een tijdstraf.

In seniorenvoetbal geldt een gele kaart als een officiële waarschuwing. Wanneer de speler nogmaals over de schreef gaat, kan hij een rode kaart verwachten. Hiermee moet hij definitief het veld verlaten en mag hij niet meer meedoen. Maar een rode en gele kaart hoeft niet alleen gegeven te worden bij een overtreding. Ook voor een schwalbe, onsportief gedrag, praten tegen de scheidsrechter of het opzettelijk tijdrekken heeft de scheidsrechter het recht om de (wissel-)spelers of de technische staf te bestraffen met een kaart.

Grensrechtervlaggen voor de assistent

Een scheidsrechter leidt bij een wedstrijd op een groot veld niet alleen de wedstrijd. Hij heeft twee assistenten, ook wel grensrechters genoemd, aan beide zijkanten van het veld die hem helpen met het maken van beslissingen. Ook hier heeft Your Sport Deal materialen voor. Wij bieden verschillende sets van grensrechtervlaggen aan. De vlaggen hebben een luxe uitstraling en zijn voorzien van heldere kleuren. Zo zijn ze altijd goed zichtbaar. Bij het kopen van de grensrechtervlaggen krijg je ze geleverd in een luxe opbergtasje. Omdat de vlag tijdens een wedstrijd veel beweegt, beschikken ze over een gelagerde vlagklem. Hierdoor raakt de vlag nooit vast gedraaid om de stok.

Grensrechters gebruiken de grensrechtervlaggen voor het aangeven van buitenspel, een corner of doeltrap, de richting van een inworp, bij een overtreding of wanneer er gewisseld moet worden. Omdat je bij een wedstrijd altijd twee grensrechters nodig hebt, worden de vlaggen ook geleverd in sets van 2.

Scheidsrechtersmateriaal kopen bij Your Sport Deal

Wil jij scheidsrechtersmateriaal aanschaffen voor jouw voetbalvereniging? Dan helpt Your Sport Deal jou graag verder! Wij hebben diverse materialen in het assortiment waarmee de scheidsrechter alle wedstrijden in goede banen kan leiden. Of dat nu een jeugdwedstrijd is bij een amateurvereniging, of een wedstrijd op hoog niveau: Your Sport Deal verzorgt graag de juiste materialen. Zo hebben wij onder andere de scheidsrechterfluit, grensrechtervlaggen en de rode en gele kaart in het assortiment. Wanneer jij de materialen bij ons aanschaft, profiteer je van verschillende voordelen. Zo worden onze producten dezelfde dag nog verzonden, als jij deze voor 12:00 uur bestelt. Ligt jouw bestelwaarde boven de €50,-? Dan verzenden wij deze ook nog eens gratis op! Koop dus nu jouw scheidsrechtersmateriaal bij Your Sport Deal!

Vragen?

Heb jij nog vragen over de verschillende producten, of ben jij benieuwd wat wij voor jouw vereniging kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Wij zijn iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur te bereiken op +31 85 486 57 27 of via ons e-mailadres info@yoursportdeal.nl. Ook helpen we je graag verder wanneer onze producten toch niet voldoen aan jouw verwachtingen. Deze kun je dan gratis omruilen.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen formulier voor YourSportDeal

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.