Voetbaldoelen inklapbaar

Voetbaldoel inklapbaar van Your Sport Deal

Ben jij op zoek naar een voetbaldoel inklapbaar voor jouw voetbalvereniging? Dan is Your Sport Deal jouw ideale partner. Wij bieden namelijk het inklapbaar voetbaldoel aan tegen scherpe prijzen! Het inklapbaar voetbaldoel is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit aluminium. De voetbaldoeltjes gaan hierdoor jarenlang mee. Het innovatieve en degelijke opvouwbaar voetbaldoel is geschikt voor gebruik op trainingsvelden. De inklapbare voetbaldoelen zijn zeer eenvoudig in en uit te klappen. Hierdoor zijn ze dus ook makkelijk over het veld te verplaatsen. Is de training afgelopen? Dan kun je het doeltje snel inklappen en opbergen in het materiaalhok, gymzaal of ergens anders. Het voetbaldoel inklapbaar neemt nauwelijks ruimte in beslag, ideaal toch?! Benieuwd waarom het inklapbaar voetbaldoel uitermate geschikt is voor trainingen? Lees dan snel verder!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Voetbaldoel inklapbaar enorm handig voor trainingsgebruik

Het voetbaldoel inklapbaar is enorm handig voor het gebruik bij trainingen. Het doeltje is namelijk zeer licht en daardoor eenvoudig op het veld te verplaatsen. Ook is het doel voorzien van een staalkabel, dat ervoor zorgt dat de bal er niet onder door schiet. Het gebruik van deze staalkabel in combinatie met de scharnieren maken het voetbaldoel opvouwbaar in slechts enkele seconden. De afmetingen van het doel zijn 3x1 meter, met een diepte boven de 50 cm en onder de 80 cm. Daarnaast bestaat het doel uit robuuste, kunststof nethaken en een brute conservering. Het voetbaldoel inklapbaar wordt geleverd inclusief doelnet en als bouwpakket. Maar geen zorgen. Het pakket is eenvoudig in elkaar te zetten, waarna je er jaren gemak van hebt! Breidt jouw voetbaldoelen assortiment van de vereniging dus nu uit met deze handige inklapbare voetbaldoelen van Your Sport Deal!

Inklapbaar voetbaldoel kopen bij Your Sport Deal

Wil jij een voetbaldoel inklapbaar kopen? Dan helpt Your Sport Deal jou graag verder! Bij ons ben je namelijk gegarandeerd van de beste deal garantie. Hierdoor liggen onze prijzen lager dan bij die van de concurrenten. Je bestelt het inklapbaar voetbaldoel snel en eenvoudig op onze website. Als de bestelling bij ons is doorgekomen, proberen wij zo spoedig deze bij jouw voetbalvereniging af te leveren. Wanneer dat is, bepaal jij helemaal zelf. De levertijd kun jij namelijk zelf aangeven. Koop dus nu jouw voetbaldoel inklapbaar bij Your Sport Deal!

Vragen?

Heb jij nog vragen over het inklapbaar voetbaldoel, de levering of over onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke verkoopmedewerkers. Zij zijn iedere werkdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur bereikbaar voor al jouw vragen en beantwoorden deze zorgvuldig.

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen formulier voor YourSportDeal

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.