Korfbalpalen

Korfbalpalen

Ook voor de inrichting van korfbalvelden heeft Your Sport Deal van alles in haar assortiment. Op zoek naar korfbalpalen, grondpotten en/of kunststof korfbalmanden? Your Sport Deal heeft het. 

De korfbalpalen van Your Sport Deal zijn vervaardigd uit aluminium. De korfbalpalen (met conische ring) zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo kunnen we korfbalpalen leveren van 3,5mtr, 3mtr en 2,5mtr.  Tevens hebben wij korfbalpalen welke geschikt zijn voor plaatsing op voetplaten.

KORFBALPAAL VOOR VOETPLATEN
Om de korfbalpaal op de plaats te houden heeft Your Sport Deal altijd een passende voetplaat of grondpot voor u. U kunt kiezen voor een voetplaat voor kunstgras, zaal of natuurgras. De voetplaten zijn van staal, robuust en zwaar uitgevoerd, waardoor het omval gevaar tot een minimum wordt beperkt. De voetplaat voor kunstgras is vlak afgewerkt om het kunstgras niet te beschadigen. De voetplaat voor sportzalen is voorzien van een rubberen rand om beschadiging aan de vloer te voorkomen. Als optie kunt u kiezen voor een anti-slip mat van rubber die u over de voetplaat legt. De voetplaat is uitgevoerd in verzinkt staal en is leverbaar in de afmeting 600mm en 800mm.

De korfbalpaal voor voetplaat is een duurzame en solide paal verkrijgbaar in de maten: 2,5mtr, 3mtr en 3,5mtr. De korfbalpaal is geschikt voor sporthallen en sportvelden. De paal bestaat volledig uit aluminium en is geanodiseerd. Het anodiseren beschermt de onderliggende laag duurzaam tegen corroderende invloeden en zorgt voor een matglanzende afwerking. De paal is gefabriceerd uit een geheel, wat de stabiliteit ten goede komt. De korfbalpaal is zo geproduceerd dat de IKF gekeurde kunststof korfbalmand er zonder hulpstuk op past.

- Volledig uitgevoerd in geandoniseerd aluminium buis ø76x3mm.
- Lengte van de paal, 2,5m, 3,0m of 3,5m.
- Opzet stuk korfbalmand bestaande uit koker 50x50x4mm.

KORFBALPAAL VOOR GRONDPOTTEN

Naast de voetplaat is het ook mogelijk de korfbalpaal in een grondpot te plaatsen. De korfbalpaal met aangelaste conische ring is een duurzame en stabiele paal verkrijgbaar in de maten: 2,5mtr, 3mtr en 3,5mtr. De paal bestaat volledig uit aluminium en is geanodiseerd. Het anodiseren beschermt de onderliggende laag duurzaam tegen corroderende invloeden en zorgt voor een matglanzende afwerking. De paal is gefabriceerd uit een geheel. De onderkant is dichtgelast en voorzien van een uitsparing. Deze uitsparing zorgt ervoor dat de paal niet kan draaien in de grondpot. De paal is tevens voorzien van een aangelaste conische ring. Deze ring rust op de grondpot en hierdoor kan er geen zand of ander vuil in de grondpot vallen, zodat de paal nooit vast komt te zitten. De paal verwijdert u eenvoudig uit de grondpot, zodat het veld multifunctioneel inzetbaar blijft.

- Volledig uitgevoerd in geanodiseerd aluminium buis ø76x3mm.
- Opzetstuk korfbalmand bestaande uit koker 50x50x4mm
- Voorzien van gelaste aluminium conische ring
- Paal aan onderzijde voorzien van massieve aluminium dop met gleuf voor de centrering van de paal op de centreer-as in de grondpot
- Aluminium grondpot L= 1mtr, inclusief deksel en centreer-as

De ronde grondpot is een duurzame en degelijke grondpot geschikt voor alle korfbalpalen met aangelaste conische ring. De grondpot heeft een lengte van 1mtr en de binnenkant is voorzien van centreernokjes. Hierdoor staat de korfbalpaal altijd gecentreerd in de grondpot en kan deze niet draaien. Daarnaast kunt u met een kleine grondboor helemaal onderin de grondpot komen, zodat er ruimte is voor zand wat in de grondpot valt. De korfbalpaal kunt u te allen tijden eenvoudig uit de grondpot nemen. De grondpot wordt geleverd met een bijpassende deksel waarmee u de grondpot netjes af kunt dichten wanneer u het niet in gebruik heeft.

- Volledig uitgevoerd in bruut aluminium buis Ø100x3mm.Korfbalpaal- Lengte grondpot 150cm.
- Voorzien van centreernokken (zilver).
- Voorzien van deksel met koker 80x50x3mm.
De korfbalgrondpotten zijn allemaal verlengd van 1 mtr naar 1,5 mtr voor meer
stabiliteit en om verzakking te voorkomen.

KORFBAL KORF
De korfbalkorven zijn voorzien van het IKF keurmerk.

 

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen formulier voor YourSportDeal

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.