Nationale Voetbal Vakbeurs 2014

Nationale Voetbal Vakbeurs 2014

Your Sport Deal is dit jaar voor het eerst aanwezig op de Nationale Voetbal Vakbeurs! Als nieuwe speler op de markt mogen wij natuurlijk niet ontbreken op deze dag die geheel in het teken staat van voetbal. Wij nodigen u graag 3 december a.s. uit in onze stand (199). 

Your Sport Deal
Your Sport Deal is een online webshop gespecialiseerd in sportartikelen. In een korte tijd hebben wij vele clubs mogen voorzien van voetbaldoelen en dug-outs. In de webshop vind je een uitgebreid assortiment sportartikelen; van dug-outs tot voetbaldoelen tot trainingsmateriaal.

Uniek concept!
Het concept van Your Sport Deal is uniek. Your Sport Deal maakt het mogelijk om je eigen ultieme deal te maken. Er zijn verschillende kortingen op je aankoopbedrag te verkrijgen om uiteindelijk de scherpste prijs samen te kunnen stellen.

Beursaanbieding
Your Sport Deal is dit jaar aanwezig op de Nationale Voetbal Vakbeurs en komt met een unieke beursdeal! Bepaal jouw eigen prijs voor de dug-out Swift. Degene met het hoogste bod wordt de eigenaar van deze verkooptopper!

Wij verwelkomen u graag in onze stand!

Your Sport Deal, uw online sportshop voor de beste deal!

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen formulier voor YourSportDeal

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.