NIEUW - Basic lijn Verplaatsbare doelen

NIEUW - Basic lijn Verplaatsbare doelen

Nieuw is onze BASIC lijn verplaatsbare voetbaldoelen. Dit zijn verplaatsbare voetbaldoelen met een 80x40mm profiel voor een enorm scherpe ALL-IN prijs! Uitermate geschikt voor verenigingen en particulier gebruik!

BASIC lijn Verplaatsbare voetbaldoelen
De aluminium verplaatsbare voetbaldoelen zijn van een zeer degelijk kwaliteitsniveau en worden gefabriceerd in Nederland door zeer vakkundig personeel. De voetbaldoelen zijn allen voorzien van een 80x40mm aluminium profiel. De BASIC lijn verplaatsbare voetbaldoelen zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:  

  1. 5x2mtr
  2. 3x2mtr
  3. 3x1mtr 
  4. 3x1mtr (inklapbaar
  5. 1,8x1,2mtr
  6. 1,2x0,8mtr

Standaard geven wij 6 maanden garantie op de constructie van de voetbaldoelen. Tevens zijn de voetbaldoelen van de BASIC lijn volledig gelast en voorzien van kunststof nethaken en een net. De BASIC lijn verplaatsbare voetbaldoelen zijn dus geen bouwpakket, maar voetbaldoelen kant en klaar voor direct gebruik.

Bij de grotere afmetingen verplaatsbare voetbaldoelen is het mogelijk om deze te voorzien van opties zoals: draagbeugels of wielen t.b.v. het kunstgras. De BASIC lijn verplaatsbare voetbaldoelen zijn uitermate geschikt voor trainingsgebruik maar zijn ook ideaal voor recreatief gebruik. In de tuin of bijvoorbeeld voor op de camping.

Dus, als u overweegt voetbaldoeltjes voor uw pupillen of kinderen te kopen, overweeg dan eens deze BASIC lijn volledig gelaste aluminium verplaatsbare voetbaldoelen.

Basiclijn verplaatsbare doelen 80x40mm

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen formulier voor YourSportDeal

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.