Top referenties in België

Top referenties in België

Club Brugge
Het gaat hier om twee 'special made' dug-outs van 11mtr breed en twee dug-outs van 3mtr breed. De dug-outs zijn geleverd zonder stoelen of banken; de club had zelf al verrijdbare stoelen. Opvallend aan de dug-outs is de hoogte: waar de normale hoogte van een dug-out 2mtr is, zijn deze dug-outs slechts 1,55mtr. Er is voor deze hoogte gekozen zodat het publiek geen hinder van de dug-outs ondervindt. De vernieuwing is met deze dug-outs compleet in het Jan Breydelstadion. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor dug-outs? Neem dan contact met ons op. 

Dug-outs Club Brugge

Rode Duivels
In het Olympisch stadion staan deze prachtige dug-outs met special-made stoelen voorzien van de logo's van sponsoren. Wij hebben vele mogelijkheden om de dug-outs aan te passen aan de wensen van iedere vereniging. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een dug-out in de kleuren van uw club? Your Sport Deal levert dit. 

Dug-outs Rode Duivels

STVV Sint Truiden
Your Sport Deal is ook vertegenwoordigd in de hoogste voetbalklasse in België. Zo staan er onder andere bij STVV Sint-Truiden, actief in de eerste klasse - Jupiler Pro League, prachtige dug-outs. De 7mtr lange dug-outs zijn compleet in de clubkleuren en voorzien van leren stoelen met clublogo's. Tevens is het stadion voorzien van twee vaste 7,32x2,44mtr WK wedstrijddoelen welke uitermate geschikt zijn voor plaatsing in voetbalstadions. Voor meer informatie over onze vast voetbaldoel assortiment, klikt u hier

Dug-outs STVV Sint Truiden

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen formulier voor YourSportDeal

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.