Vaste doelen

Vaste doelen

Reeds hebben wij vele voetbalverenigingen voorzien van onze vaste voetbaldoelen welke uitermate geschikt zijn voor plaatsing op wedstrijdvelden. Binnen het assortiment vaste doelen zijn er 2 varianten te onderscheiden, namelijk onze vaste WK voetbaldoelen ook wel een kooimodel genoemd en onze vaste P-voetbaldoelen. De voetbaldoelen van Your Sport Deal zijn voorzien van nethaken en zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteitsnicveau. 

Beide modellen zijn verkrijgbaar in rond 188mm of ovaal 120x100mm extrusie profiel met een solide afwerking tot in de details. De senioren vaste voetbaldoelen worden in de basis geleverd als bouwpakket en zijn voorzien van een montage handleiding. Zo is het mogelijk voor handige vrijwilligers om de senioren vaste voetbaldoelen te monteren op het veld. Beschikt de voetbalclub niet over vrijwilligers? Dan is bestaat er ook de mogelijkheid om te kiezen voor de montage door Your Sport Deal. Wij werken samen met ervaren montage ploegen die het hele jaar door vaste voetbaldoelen en dug-outs monteren.

De vaste doelen zijn volledig wit gepoedcoated. Natuurlijk horen er ook subonderdelen bij een P-doel/ WK doel. Denk hierbij aan opties zoals, doelnetten, grondpotten, spanpalen en opklapbare netbeugels. Een opklapbare netbeugel vergemakkelijkt het bijv. onderhoud van het veld.

WK doel P-doel

118mm rond profiel

profiel vast doel

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen formulier voor YourSportDeal

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.