Verplaatsing van voetbaldoelen

Verplaatsing van voetbaldoelen

Er zijn verschillende manieren om voetbaldoelen te verplaatsen. Welke manieren zijn dit en wat wordt er aangeraden? Lees hier alles over het verplaatsen van doelen.

Het probleem met verplaatsbare doelen is dat de grotere doelen vaak te zwaar zijn voor de gemiddelde verenigingsman om het doel zonder hulpmiddelen zoals wielen of draagbeugels te verplaatsen. Het logische gevolg is vaak dat men met het doel gaat slepen waardoor er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Naast het feit dat dit de veiligheid niet ten goede komt is de kans op schade aan het doel natuurlijk ook groot.

Wat wij adviseren is dat wannner verenigingen gebruik maken van verplaatsbare doelen vanaf 2 meter hoogte dan zijn transportwielen en/of draagbeugels gewenst. Bij het verlepen van een doel zonder transportwielen en/ of draagbeugels bestaat de kans dat het doel niet met beleid wordt neergezet. Er kunnen niet alleen lasscheuren in de doelen ontstaan maar het doel zou ook kunnen omkiepen. 

Transportwielen

De transportwielen voor verplaatsbare doelen is een degelijke en functionele oplossing voor het verplaatsen van verplaatsbare doelen. Met transportwielen wordt het verplaatsen van doelen zeer gemakkelijk. Daarnaast zijn transportwielen uitermate geschikt voor kunstgrasvelden. 

Nieuw type transportwielen

Omdat wij het verplaatsen van onze voetbaldoelen nog eenvoudiger en prettiger wilden maken hebben wij ervoor gekozen om deze vanaf nu uit te voeren met een nieuw type transportwiel. Het is een volrubber wiel met een grote diameter en een breed geprofileerd loopvlak. De wielen zijn door ons op verschillende manieren aan het doel te bevestigen, om volledig aan uw wensen te kunnen voldoen. Uiteraard zijn de huidige wielen nog te bestellen, mocht dat nodig zijn.

Transportwielen nieuw type

De transportwielen kunnen op verschillende manieren aan het doel bevestigd worden. Een veel voorkomende manier is dat de wielen aan de achterzijde van het doel worden geplaatst. Het is ook mogelijk om de doelen aan de ene kant van de korte zijde te voorzien van een draagbeugel terwijl aan de andere kant de doelen wordt uitgerust met transportwielen.

Voor meer informatie raadpleegt u onze verkoopafdeling

Draagbeugels doel      Transportwielen doelen

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen formulier voor YourSportDeal

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.