YSD voetbaldoelen en dug-outs voor grootste tender ooit in de Benelux

YSD voetbaldoelen en dug-outs voor grootste tender ooit in de Benelux

Your Sport Deal heeft de grootste kunstgrastender ooit in de Benelux gewonnen. In de rol van onderaannemer zijn wij verantwoordelijk voor de levering van alle sporttechnische toebehoren (waaronder voetbaldoelen, dug-outs, hockeydoelen, hoekvlaggen en borstelmatten) voor 28 nieuw aan te leggen kunstgrasvelden in 2015/2016.

Op 19 juli 2013 gaf de Vlaamse Regering haar principiële goedkeuring voor de opstart van een derde cluster van in principe 40 kunstgrasvelden in het kader van het Vlaams Sportinfrastructuurplan. Eerder (in 2010 en in 2011) werden er twee clusters van kunstgrasvelden in de markt geplaatst en gerealiseerd voor een totaal van 35 kunstgrasvelden en dit over heel Vlaanderen verspreid.

Referenties voetbaldoelen en dug-outs Vlaanderen (Belgie)

Voor meer informatie en foto's klikt u op het icoontje op de map of neemt u contact op met onze verkoop.

Stadsbader heeft de kunstgrastender gegund gekregen en levert een speelklaar kunstgrasveld af. Te beginnen met grondwerken en aanleg van drainage, de aanleg van gespecialiseerde funderingslagen, tot de shockpath (een schokabsorberende mat) en het uiteindelijke kunstgras. De verlichting van het terrein wordt geïnstalleerd evenals betonpaden of klinkerpaden rondom. De afboording wordt geplaatst met diverse types hekwerk (leunhekwerk met of zonder raster, ballenvangers, buitenomheining, poorten). De sporttechnische toebehoren worden exclusief door Your Sport deal geleverd en gemonteerd. In totaal worden er 52 dug-outs en voetbaldoelen geleverd. 4 hockeydoelen en maar liefst 112 complete hoekvlagstokken met vlaggen.

 

Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen formulier voor YourSportDeal

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.