Zijplaat dug-out type 1 - OUD MODEL

Polycarbonaat zijplaat voor jouw dug-out type 1 OUD MODEL

351,00 290,08
Op voorraad
SKU
S-01774XPS

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe YourSportDeal jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
Vraag adviesgesprek aan
  • Paneel: Zijplaat
  • Kleur: Helder
  • Materiaal: Polycarbonaat
  • Dikte: 4mm
  • Type: Type 1 OUD MODEL (voor maart 2010)
Veelgestelde vragen
Wat moet ik doen als ik de dugouts toebehoren die ik zoek niet kan vinden?
Ben je op zoek naar bepaalde dugouts toebehoren, maar zie je deze toebehoren niet op deze pagina? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag met het vinden van een oplossing!
In welke kleuren zijn de tribunestoelen leverbaar?
De twee tribunestoelen zijn leverbaar in verschillende kleuren. De Tromso-stoel kan worden geleverd in de kleuren wit, rood, blauw, donkergeel, oranje, geel en donkergroen. De Oslo-stoel kan worden geleverd in de kleuren zwart, wit, rood, blauw, geel en donkergroen.
Wat is het verschil tussen de veldbanken die jullie aanbieden?
We bieden vaste en verrijdbare veldbanken aan in twee afmetingen: 2,00 of 3,00 meter. Daarbij heb je de keuze uit een veldbank met een meranti bank en een veldbank met kuipstoelen. Zit je ideale veldbank hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden tot maatwerk graag met je!
Specificaties
SKUS-01774XPS
KleurWit
CoatingGeen coating
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen formulier voor YourSportDeal

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.