Materiaalkar

De materiaalkar is ruimte- en materiaal besparend. Hierdoor is weinig tot geen nieuwe aanschaf nodig en alle trainers op het veld maken gebruik van dezelfde materiaalkar. Het is mogelijk om de materiaalkar met materiaal aan te schaffen.

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe YourSportDeal jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
Vraag adviesgesprek aan

1 materiaalkar per trainingsveld is voldoende. De eerste trainer van de dag neemt de kar mee naar het veld en de laatste brengt hem terug.

- kleur: aluminium
- geen aanschaf meer per trainer
- alles direct bij de hand
- voldoende materiaal voor meerdere teams tegelijk
- weinig/geen verlies van materiaal
- minder jaarlijkse aanschaf
- ruimte besparend
- georganiseerd opgeruimd voor de volgende training
- licht en makkelijk in gebruik
- weerbestendig

Een "must have" voor clubs.

Veelgestelde vragen
Voor welke sporten zijn de trainingsmaterialen geschikt?
De trainingsmaterialen zijn voor iedere sport geschikt! Zo is bij iedere sport snelheid, coördinatie en uithoudingsvermogen belangrijk. De trainingsmaterialen zijn ook erg geschikt om thuis individueel te trainen!
Bieden jullie nog meer sportmaterialen aan?
Ons assortiment stopt niet bij sportmaterialen! Je kunt voor al jouw sportmaterialen bij ons terecht: van een nieuwe dug-out tot teamkleding! Zo hoef je niet van winkel naar winkel te zoeken, maar slaag je bij ons in een keer voor al je benodigdheden! Je vindt bij ons sportmaterialen voor o.a. voetbal, hockey en korfbal.
Specificaties
SKUS-02110AS
KleurWit
CoatingGeen coating
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen formulier voor YourSportDeal

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.