Opvouwbaar voetbaldoel 1,2mtr (set van 2 stuks)

Dit OPVOUWBAAR VOETBALDOEL 1,2MTR (SET VAN 2 STUKS) zijn bijzonder geschikt voor thuisgebruik. De voetbaldoeltjes zijn eenvoudig en snel op te zetten en weer op te bergen. De voetbaldoeltjes zijn netjes verpakt in een tas.

37,50 30,99
Op voorraad
SKU
M10000108

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe YourSportDeal jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
Vraag adviesgesprek aan

Uitvoering
- 1,2mtr
- Eenvoudig opvouwbaar
- Zwart
- Geleverd per set van 2

Gebruik
- Geschikt voor thuisgebruik

Veelgestelde vragen
Wat zijn de officiële afmetingen van een voetbaldoel?
De officiële afmeting van het voetbaldoel is afhankelijk van de categorie waarin je speelt. De KNVB hanteert voor wedstrijddoelen de volgende afmetingen voor de verschillende categorieën (breedte x hoogte x diepte):11 tegen 11: 7,32 x 2,44 x 1,50 meter. SKOR levert bij deze afmeting i.v.m. de veiligheid doelen met een diepte van 2 meter, nu de diepte die de KNVB hanteert slechts een minimum is.8 tegen 8, 7 tegen 7 of 6 tegen 6: 5,00 x 2,00 x 1,50 meter.4 tegen 4, 2 tegen 2: 3,00 x 1,00 meter. SKOR biedt daarnaast ook verschillende trainings- en straatdoelen aan. Lees ook onze blog over afmetingen van een voetbaldoel!
Hebben jullie ook voetbaldoelen voor de openbare ruimte?
Ben je op zoek naar een voetbaldoel voor in de openbare ruimte? Dan ben je bij SKOR aan het juiste adres! SKOR biedt verschillende soorten voetbaldoelen aan die geschikt zijn voor de openbare ruimte. We hebben vele vaste en verplaatsbare doelen die geschikt zijn voor op een openbaar toegankelijk voetbalveld. Ook bieden wij verschillende straatdoelen aan, die vandalismebestendig zijn!
Hoe kan ik mijn voetbaldoel het beste vastzetten?
SKOR biedt verschillende vaste doelen aan die in grondpotten vast kunnen worden gezet en daarmee uitermate geschikt zijn voor wedstrijden. Daarnaast hebben we ook 5x2 meter wegdraaidoelen. Deze worden aan de zijkant van het veld vastgemaakt en zijn eenvoudig weg te draaien wanneer er een wedstrijd op groot veld gespeeld moet worden.
Voor welke sporten zijn de trainingsmaterialen geschikt?
De trainingsmaterialen zijn voor iedere sport geschikt! Zo is bij iedere sport snelheid, coördinatie en uithoudingsvermogen belangrijk. De trainingsmaterialen zijn ook erg geschikt om thuis individueel te trainen!
Bieden jullie nog meer sportmaterialen aan?
Ons assortiment stopt niet bij sportmaterialen! Je kunt voor al jouw sportmaterialen bij ons terecht: van een nieuwe dug-out tot teamkleding! Zo hoef je niet van winkel naar winkel te zoeken, maar slaag je bij ons in een keer voor al je benodigdheden! Je vindt bij ons sportmaterialen voor o.a. voetbal, hockey en korfbal.
Specificaties
SKUM10000108
KleurZwart
CoatingGeen coating
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen formulier voor YourSportDeal

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.