Rebounder (tchouk)

Deze REBOUNDER (TCHOUK) is bijzonder geschikt voor trainingsdoeleinden. De rebounder is licht in gewicht en makkelijk uit te klappen. Daardoor neem je de rebounder makkelijk mee het voetbalveld op. Train de keepers met deze rebounder op reactievermogen. Deze rebounder is absoluut onmisbaar voor elke keeperstrainer!

Op voorraad
SKU
M10000107
109,50

Uitvoering
- 1x1mtr
- Staal gepoedercoat
- Zwart
- Geleverd per stuk
- In meerdere hoeken te verstellen

Gebruik
- Geschikt voor zowel junioren als senioeren

Veelgestelde vragen
Voor welke sporten zijn de trainingsmaterialen geschikt?
De trainingsmaterialen zijn voor iedere sport geschikt! Zo is bij iedere sport snelheid, coördinatie en uithoudingsvermogen belangrijk. De trainingsmaterialen zijn ook erg geschikt om thuis individueel te trainen!
Bieden jullie nog meer sportmaterialen aan?
Ons assortiment stopt niet bij sportmaterialen! Je kunt voor al jouw sportmaterialen bij ons terecht: van een nieuwe dug-out tot teamkleding! Zo hoef je niet van winkel naar winkel te zoeken, maar slaag je bij ons in een keer voor al je benodigdheden! Je vindt bij ons sportmaterialen voor o.a. voetbal, hockey en korfbal.
Specificaties
SKUM10000107
Kleur (combinatie)Zwart
Prijs & Cart verbergen voor product?Nee
Vanaf label weergeven?Nee
Maat XL
Vraag naar de mogelijkheden

Wil je meer informatie over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten bij Your Sport Deal zullen je verder helpen.

Dit zijn de contactgegevens voor YSD