Set spanpalen voor vast voetbaldoel ø60mm

De spanpalen achter een kooidoel zorgen er voor dat het doelnet zijn bekende vierkante vorm gespannen kunnen worden. De positie en hoogte van de spanpaal zorgen voor hoe goed het net in de gewenste vorm ingehangen kan worden.

242,00 200,00
Op voorraad
SKU
S-01475ES

Vragen over dit product?

Ontdekken hoe YourSportDeal jouw vereniging kan versterken? Of heb je vragen over bepaalde producten? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze medewerkers. Wij zullen je vervolgens informeren over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
Vraag adviesgesprek aan
  • Spanpaal ø60 mm
  • Wanddikte 2,6 mm
  • Thermisch verzinkt
  • Hoogte spanpaal boven het maaiveld is 2,8 mtr
  • Insteekdiepte van de spanpaal is circa 0,6 mtr
  • De bovenzijde van de spanpaal is uitgevoerd met een oog waardoor het spantouw uit het doelnet heen op spanning getrokken kan worden
  • Voorzien van koordkikker op spantouw van het doelnet aan vast te zetten
Veelgestelde vragen
Van welk materiaal worden de voetbaldoelen gemaakt?
Onze voetbaldoelen worden, met uitzondering van de straatsport doelen gemaakt van aluminium in onze eigen fabriek in Almelo! De grondpotten, netbeugels en spanpalen worden ook van dit materiaal gemaakt. Is één van deze producten aan vervanging toe? Geen probleem! Je kunt de voetbaldoel toebehoren los bestellen op onze site.
Kan ik bij een kapot voetbaldoel onderdeel aanspraak maken op garantie?
Wij streven ernaar om de allerhoogste kwaliteit te leveren. Mocht een onderdeel van je voetbaldoel desondanks kapot zijn gegaan, dan kun je het beste contact opnemen met ons(bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl). We kijken dan naar je specifieke situatie om zo tot een passende oplossing te komen!
Worden de voetbaldoel toebehoren ook door jullie zelf geproduceerd?
Al onze voetbaldoelen worden in onze eigen fabriek in Almelo geproduceerd, waar wij alleen met de beste mensen en materialen werken. De voetbaldoel toebehoren die een onderdeel vormen van het doel zelf worden dus allemaal door onszelf geproduceerd. Denk hierbij aan spanpalen, grondpotten en netbeugels!
Specificaties
SKUS-01475ES
Diameterø60 mm
Plan adviesgesprek

Heb je vragen over bepaalde producten of heb je advies nodig, plan dan een adviesgesprek in en wij informeren je over de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen formulier voor YourSportDeal

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een offerte aan en onze specialisten zullen je verder helpen.